Dat smaakt naar zomer!

Heb je een goed idee?
Leg dan eerst je naam en je domeinnaam vast.

Inspiratie

Dat smaakt naar zomer!

27 juni 2019
  • 1969 keer gelezen

Zomer, hét seizoen bij uitstek om van de zon te genieten met een hapje en een drankje. Idealiter zijn je klanten goed voorbereid en hebben ze al iets koud staan in de koelkast. Al is het aanbod in de supermarkt soms overweldigend groot. Hoe je dan toch met jouw product bij de zonnekloppers belandt? Met een originele naam, natuurlijk!

Deel een koe

Niets dat meer zomer uitstraalt dan een barbecue! Voor een duurzaam en lekker stuk vlees kan je terecht bij deeleenkoe.be, een initiatief van David De Keyser. Op deeleenkoe.be reserveer je online een deel van een koe, lokaal gekweekt. Als alle delen van de koe besteld zijn, worden deze geleverd, zonder verspilling. Smakelijk!

Simone a Soif!

Bij een barbecue hoort een verfrissend drankje. Agnès Bonfond miste in het rek van de supermarkt een drankje dat 100% suikervrij was. Dus bedacht ze haar eigen natuurlijke limonade van lokaal gekweekte groenten en fruit. Haar buurvrouw Simone kwam gulzig proeven, wat haar meteen inspireerde tot de naam van haar drankje: Simone a Soif!

Zomerbars

Je eigen tuin beu? Je dorst lessen kan ook in de vele zomerbars die opduiken over het hele land. Van zodra de zon komt piepen, zijn ze opnieuw van de partij. Wij verzamelden de leukste namen per provincie, van Apéro Château tot Café Kamyon!

De smaak te pakken gekregen om zelf te ondernemen? Doe inspiratie voor een originele naam op via ons Namenboekje.

Doen

Maak je idee concreet.

Een geniaal idee bedenken? Geen probleem. Maar dat idee ook uitvoeren? Da's een ander paar mouwen.

Meest gelezen

Lees ook

  • .be
  • .brussels
  • .vlaanderen

Waarom het belangrijk is
om een eigen webadres te hebben.