Kant-en-klaar kerstmenu met deze feestelijke namen

Heb je een goed idee?
Leg dan eerst je naam en je domeinnaam vast.

Inspiratie

Kant-en-klaar kerstmenu met deze feestelijke namen

18 december 2019
  • 1474 keer gelezen

De feestdagen komen dichterbij. Heb je geen zin om zelf een volledig menu op tafel te toveren? Schakel dan professionals in. Want je bent heus niet de enige die liever geen dagen achter het fornuis doorbrengt. Hoe deze foodleveranciers ervoor zorgen dat je hen kiest? Door lekker eten natuurlijk, én een originele naam.

Winterfood

Een foodtruck maakt je winters tuinfeest helemaal af. Doe er gerust een beroep op voor je volgende winterbarbecue of vuurkorfavond. Sommige, zoals De Frietfiets, vertellen zonder franjes wat ze aanbieden. Andere vallen op met een creatieve naam als Nacho Bizness.

Balls & Glory

Liever echt stevige winterkost? De gehaktballen met stoemp van Balls & Glory zijn comfort food op grootmoeders wijze, maar toch culinair genoeg om mee uit te pakken op een familiefeest. De ambitieuze Wim Ballieu koos bewust voor een Engelstalige naam.

Madam Bakster

Bij elk feest hoort taart. Dat hoeft niet altijd een rijkelijk gebak te zijn vol room en boter. Kies voor smakelijk, suikervrij en vegan met de taarten van Madam Bakster. Onderneemster Laura Verhulst noemde haar zaak bijna ‘Madam Bovary’ of ‘Het Bakkanon’.

Kreeg je de smaak te pakken voor een eigen onderneming? Het ideale recept voor een originele naam vind je in ons Namenboekje.

Doen

Maak je idee concreet.

Een geniaal idee bedenken? Geen probleem. Maar dat idee ook uitvoeren? Da's een ander paar mouwen.

Meest gelezen

Lees ook

  • .be
  • .brussels
  • .vlaanderen

Waarom het belangrijk is
om een eigen webadres te hebben.