Feestjes vragen om een naam met fun

Heb je een goed idee?
Leg dan eerst je naam en je domeinnaam vast.

Inspiratie

Feestjes vragen om een naam met fun

27 mei 2019
  • 2872 keer gelezen

Communiefeesten, babyborrels, housewarmings, elke reden is goed voor een feestje. Om alle praktische beslommeringen over te nemen, bestaan er heel wat cateraars en evenementenbureaus. Hoe je er met zo’n zaak uitspringt ten opzichte van je concurrenten? Met een originele naam schop je het alvast tot de eerste selectie.

FeestFornuis

Steppe Wouters wilde een cateringbedrijf beginnen dat feesten op maat serveert. Het Namenlabo van Claim Je Idee bedacht voor hem de naam FeestFornuis. En wat bleek: ook de m/v in de straat kon deze naam best smaken!

Friends and Fools

Angelo Medagoda bedacht als student het idee voor een start-up die avontuurlijke activiteiten op maat organiseert. Wat dacht je van dineren op water of logeren in bomen? Het leverde hem een nominatie voor de Gentrepreneur award én steun van Start it @KBC en The Birdhouse op. Friends and Fools, toch niet zo’n dwaas idee dus!

Foodtrucks

De trend in foodtruckland? Namen die rechttoe rechtaan zijn, persoonlijk of creatief. Denk aan De Frietfiets, Tante Tortilla of Truck Norris. Deze grappige namen voor foodtrucks zijn om van te smullen!

Kriebelt het om zelf een originele naam te bedenken? Doe inspiratie op via ons Namenboekje.

Doen

Maak je idee concreet.

Een geniaal idee bedenken? Geen probleem. Maar dat idee ook uitvoeren? Da's een ander paar mouwen.

Meest gelezen

Lees ook

  • .be
  • .brussels
  • .vlaanderen

Waarom het belangrijk is
om een eigen webadres te hebben.