Naar wie kijken wij uit op beurs Ondernemen in Vlaanderen 2017?

Heb je een goed idee?
Leg dan eerst je naam en je domeinnaam vast.

Inspiratie

Naar wie kijken wij uit op beurs Ondernemen in Vlaanderen 2017?

7 november 2017
  • 9911 keer gelezen

Je bent een pre-starter of starter met ambitie? Hou dan donderdag 9 november vrij. Die dag vindt in Flanders Expo (Gent) de beurs Ondernemen in Vlaanderen plaats. Deze drie inspirerende sprekers willen we voor geen goud missen.

Tijdens de beurs Ondernemen in Vlaanderen krijgen (startende) ondernemers informatie en advies van ervaren professionals. Dit jaar kun je aankloppen bij niet minder dan 37 vakexperts.

Zoals je vast weet hebben wij een zwak voor straffe bedrijfsnamen. Verbaast het je dat we daarom deze drie sprekers uit het programma lichten?

Wim Ballieu – Balls & Glory

In 2012 opende Wim Ballieu z’n eigen gehaktballenrestaurant. Met Balls & Glory koos hij voor een naam met ballen. Op Ondernemen in Vlaanderen vertelt hij aan de hand van z’n eigen verhaal waarom perfectie de vijand van elke starter is.

David De-Keyser – Deel een koe

Een descriptieve naam is niet altijd een goed idee, maar voor David De Keyser van deeleenkoe.be werkt het duidelijk wél. Op donderdag 9 november doet hij uit de doeken hoe hij van ‘een zot idee’ een doorslaand succes maakte.

Bart Schockaert – Yuki

Bart Schockaert, één van de mannen achter het softwareplatform Yuki, heeft het dan weer voor bedrijfsnamen met betekenis: verhalen die blijven hangen. Op de beurs vertelt hij waarom je boekhouding geen blok aan het been moet zijn.

Waar zij het niet over zullen hebben, maar waar wij jou wel mee kunnen helpen, is de zoektocht naar een creatieve naam.

Ben je ook op zoek naar een creatieve naam voor jouw start-up? Laat je leiden door de tips en inspiratie op Claim Je Idee of download het gratis namenboekje vol experimenten en tips om zelf een naam voor je zaak te bedenken.

Succes!

Doen

Maak je idee concreet.

Een geniaal idee bedenken? Geen probleem. Maar dat idee ook uitvoeren? Da's een ander paar mouwen.

Meest gelezen

  • .be
  • .brussels
  • .vlaanderen

Waarom het belangrijk is
om een eigen webadres te hebben.